«Ξύπνησε» από την καταστολή το αγόρι που κακοποιήθηκε στη Σκάλα!

Κρίσιμη η κατάσταση του δήλωσε στο «ΛΤ» ο διοικητής του «Παίδων»

Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 16:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ξύπνησε» από την καταστολή το αγόρι που κακοποιήθηκε στη Σκάλα!

Σταθερή, αλλά κρίσιμη, παραμείνει η κατάσταση της υγείας του 2,5 ετών αγοριού από τη Σκάλα Λακωνίας που κακοποιήθηκε από τη μητέρα του και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Όπως ανέφερε στο «Λακωνικό Τύπο» το μεσημέρι της Τετάρτης (11/1) ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Χρήστος Μάνος, ο  ανήλικος «ξύπνησε» από την καταστολή, ωστόσο παραμένει διασωληνωμένος και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή, όμως παραμένει κρίσιμη. Παράλληλα, το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου παρακολουθεί την ενδοκράνια πίεση του αγοριού, το οποίο όπως είχε δείξει η αξονική τομογραφία που υπεβλήθη στο Νοσοκομείο Σπάρτης, έχει υποστεί εκτεταμένο υποσκληρήδιο αιμάτωμα. Σε κάθε περίπτωση τα επόμενα 24ωρα φαίνεται ότι θα είναι καθοριστικά για την εξέλιξη της υγείας του μικρού αγοριού.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι να διακομισθεί στο Νοσοκομείο Παίδων, ο ανήλικος πέρασε διαδοχικά από τρία ακόμη νοσοκομεία. Αρχικά, διεκομίσθη στο ΚΥ Βλαχιώτη, στη συνέχεια  στο Νοσοκομείο Σπάρτης και έπειτα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, πριν αποφασιστεί η μεταφορά του στο Παίδων, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.