Αρχείο ΛΤ: Ο Σπ. Παπαδάκος εξυψώνει τη λακωνική διαιτησία

Το 1998

Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 18:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αρχείο ΛΤ: Ο Σπ. Παπαδάκος εξυψώνει τη λακωνική διαιτησία

Μια σημαντική διάκριση είχε λάβει πριν από 19 χρόνια, ο τότε διεθνής διαιτητής Σπύρος Παπαδάκος. Εκείνη την εποχή, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ είχε κατατάξει το Λάκωνα διαιτητή ως έναν από τους αξιολογηθέντες διαιτητές μεγάλης εμπειρίας, ανάμεσα σε δώδεκα ρέφερι από όλη την Ελλάδα!

Στο φύλλο της 9ης Ιανουαρίου 1998 ο “ΛΤ” έγραφε τα εξής:

«Εξαιρετικά περίοπτη και τιμητική θέση κατέχει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λακωνίας στο χώρο της Ελληνικής Διαιτησίας. Κι αυτό χάρη στην ικανότητα και στην εξέλιξη του Σπύρου Παπαδάκου, που προχωρεί από διάκριση σε διάκριση.

Με κορυφαίο το Σπύρο Παπαδάκο, ο Σύνδεσμος Λακωνίας έχει αναδείξει κατά καιρούς και άλλους διαιτητές εθνικών κατηγοριών. Όμως ο Σπύρος Παπαδάκος ανέβασε το Σύνδεσμο πολύ ψηλά, όσο ψηλά έχει φτάσει ο ίδιος. Γιατί δεν είναι απλά ο πρώτος λάκωνας διαιτητής πρώτης εθνικής κατηγορίας. Έχει φτάσει πολύ ψηλότερα, αφού έχει γίνει διεθνής-ένας από τους οκτώ έλληνες της κατηγορίας αυτής (ΦΙΦΑ).

Προ ημερών ο Σπύρος Παπαδάκος καταξιώθηκε με μια ακόμη μεγάλη διάκριση, εκλεγείς από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ως ένας από τους αξιολογηθέντες διαιτητές μεγάλης εμπειρίας. Και είναι μόνο δώδεκα από όλη την Ελλάδα.

Για να δώσουμε τη διάσταση αυτής της καταξίωσης του Σπύρου Παπαδάκου και της τιμής που αντανακλά στο Σύνδεσμο Λακωνίας, σημειώνουμε ότι οι αξιολογηθέντες ως διαιτητές μεγάλης εμπειρίας προέρχονται:
-Τέσσερις από το Σύνδεσμο της Αθήνας
-Τέσσερις από το Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης και
-Τέσσερις από ολόκληρη την άλλη Ελλάδα, συγκεκριμένα ένας από τους Συνδέσμους Λακωνίας, Αρκαδίας, Αργολίδας και Χαλκιδικής.

Πρέπει επίσης να τονιστεί ότι αυτό το ξεχώρισμα των εκλεκτών έγινε μετά από τις ανωμαλίες και τις βιαιότητες που αμαυρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι δώδεκα έχουν τη μεγάλη ευθύνη να συμβάλλουν με τις διαιτητικές ικανότητες τους στην ανόρθωση του κύρους του ποδοσφαίρου και στην αποκατάσταση της ομαλότητας. Επομένως, η επιλογή του Σπ. Παπαδάκου μας γεμίζει ικανοποίηση και υπερηφάνεια».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος