Ο ΕΟΣ πεζοπορεί στα βουνά της Μάνης

Στις 19/2

Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 17:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο ΕΟΣ πεζοπορεί στα βουνά της Μάνης

Ορεινή πεζοπορική εξόρμηση στη Μάνη, πραγματοποιεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (ΕΟΣ) Σπάρτης, στη διαδρομή Καραβοστάσι – Κελεφά – Μυλολάγκαδο – Καραβοστάσι. Ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής χαρακτηρίζεται Α+, Α-Β (Εύκολη ++), ενώ η διάρκεια της πορείας ανέρχεται σε περίπου τέσσερις ώρες.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 7.30΄ το πρωί της Κυριακής με ΙΧ αυτοκίνητα, από το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης.

Στις 8.00 πμ θα γίνει συνάντηση με τους φίλους που πρόκειται να έρθουν από το Γύθειο και τη νότια Λακωνία στο πρατήριο καυσίμων SILK oil (Λεωνίδα Περδικάρη), επί της ΕΟ  Σπάρτης –Γυθείου, στις Λίμνες Αιγιών. Οι εκδρομείς θα συνεχίσουν για Καραβοστάσι, απ’ όπου και η έναρξη της ανάβασης.

Απαραίτητα για τη συμμετοχή είναι η καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός (οπωσδήποτε πεζοπορικά άρβυλα ή άλλα κατάλληλα παπούτσια, αντιανεμικό-αδιάβροχο, καπέλο και σκούφος κλπ) καθώς και επαρκής ποσότητα νερού.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, το αργότερο ως το μεσημέρι του  Σαββάτου 18/2, με το συντονιστή της εξόρμησης, Λεωνίδα Περδικάρη (6973 078834).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti