Έρχονται 27 προσλήψεις στο Δήμο Αν. Μάνης

Εργάτες, οδηγοί και ναυαγοσώστες

Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 12:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έρχονται 27 προσλήψεις στο Δήμο Αν. Μάνης

Την πρόσληψη 22 ατόμων, 12 ατόμων (ΥΕ16 Εργατών πυροπροστασίας) και 10 ατόμων (ΔΕ Οδηγών  με άδεια οδήγησης Γ΄ κατηγορίας), με σύμβαση ΙΔΟΧ διάρκειας τριών μηνών, θα προχωρήσει ο Δήμος Αν. Μάνης, για την κάλυψη αναγκών πυροπροστασίας. Οι προσλήψεις αφορούν το χρονικό διάστημα από το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου έως και το πρώτο δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου του 2017.

Οι ΥΕ16 Εργατών πυροπροστασίας, ως αντικείμενο εργασίας, θα έχουν τη φύλαξη του χώρου εναπόθεσης απορριμμάτων, δημιουργία ομάδων πυρασφάλειας, αποψίλωση των οδών, μονοπατιών, κόψιμο κλαδιών, δέντρων, καθαρισμό περιοχών, επικίνδυνων για εκδήλωση πυρκαγιάς. Οι ΔΕ Οδηγών, ως αντικείμενο εργασίας, θα έχουν τον ανεφοδιασμό των δεξαμενών που βρίσκονται ανά την επικράτεια του δήμου, τη μεταφορά ύδατος, και τις περιπολίες.

Επίσης, ο Δήμος Αν. Μάνης αναμένεται να προβεί σε πέντε προσλήψεις ναυαγοσωστών με τρίμηνη σύμβαση για τους μήνες Ιούνιο Ιούλιο και Αύγουστο του 2017, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έκτακτη και επείγουσα ανάγκη για τρείς θέσεις στις παραλίες του δήμου.

Οι παραπάνω προσλήψεις θα διενεργηθούν άμεσα, αφού ληφθεί η νομιμότητα από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti