Απεργούν οι μηχανικοί της Πελοποννήσου στις 17 και 18 Μαΐου

Τρίτη, 16 Μάιος 2017 19:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απεργούν οι μηχανικοί της Πελοποννήσου στις 17 και 18 Μαΐου

Στις Πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν προκηρυχθεί για τις 17 και 18 Μαΐου, συμμετέχουν οι μηχανικοί του ΤΕΕ Πελοποννήσου.

Στην ανακοίνωσή του ΤΕΕ αναφέρονται τα εξής:

«Το ΤΕΕ Πελοποννήσου συμμετέχει στις κινητοποιήσεις ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για τις νέες, καταστροφικές αυξήσεις στο ασφαλιστικό και τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται αυτήν την εβδομάδα στη Βουλή:  
- στην πανελλαδική γενική απεργία της Τετάρτης 17 Μαΐου 2017.
- στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Πέμπτης 18 Μαΐου 2017, ημέρα συζήτησης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής στις 19:00 στην Πλατεία  Συντάγματος.
- στις κατά τόπους συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που διοργανώνονται από κοινού με άλλους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς.
  Η δυναμική παρουσία των Μηχανικών και όλων των επιστημόνων, ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων στις κινητοποιήσεις, θα είναι η απάντηση του συνόλου της κοινωνίας ενάντια στα καταστροφικά μέτρα που προωθούνται για ψήφιση από την κυβέρνηση».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος