Ορθοπεδικό σεμινάριο το διήμερο 19-20/5 στη Σπάρτη

«Οστεοσύνθεση καταγμάτων άνω άκρου»

Πέμπτη, 18 Μάιος 2017 15:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ορθοπεδικό σεμινάριο το διήμερο 19-20/5 στη Σπάρτη

Διήμερο σεμινάριο με πρακτική άσκηση με θέμα «Οστεοσύνθεση καταγμάτων άνω άκρου» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19/5 και το Σάββατο 20/5. Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Χεριού & Άνω Άκρου και την Ελληνική Εταιρεία Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής, σε συνεργασία με την Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας – Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στο Σαινοπούλειο Αμφιθέατρο στον πεζόδρομο Κλεομβρότου(απέναντι από το κτήριο του  ΟΤΕ) την Παρασκευή 19/5 (18:00 – 21:00) και το Σάββατο 20/5 (09:00 – 15:00).

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η επιστημονική ενημέρωση σχετικά με τις πιο σύγχρονες μεθόδους στην αποκατάσταση των καταγμάτων του άνω άκρου και η εκπαίδευση των νέων ιατρών στη χρήση υλικών και στις τεχνικές οστεοσύνθεσης των καταγμάτων αυτών.

Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι ιατροί από πανεπιστημιακά και άλλα μεγάλα νοσοκομεία της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται τέτοιου είδους σεμινάριο στη Σπάρτη, με τη συμμετοχή και της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σπάρτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος