Τριήμερη περιοδεία Κουτσούμπα στη Λακωνία

Ομιλίες και συναντήσεις για το γγ του ΚΚΕ

Πέμπτη, 18 Μάιος 2017 16:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τριήμερη περιοδεία Κουτσούμπα στη Λακωνία

Τριήμερη περιοδεία στη Λακωνία θα πραγματοποιήσει ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, την Παρασκευή 26, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου.

Την Παρασκευή 26/5, στις 21:00, ο κ. Κουτσούμπας θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Sparta Inn».

Το Σάββατο 27/5 και ώρα 10:00 θα συναντηθεί με φορείς της Λακωνίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης.

Στις 20:30΄ της ίδιας ημέρας, ο γγ του ΚΚΕ θα παρευρεθεί σε εκδήλωση της ΚΟ Πελοποννήσου, στο χώρο των κατασκηνώσεων της Αγίας Μαρίνας Ταϋγέτου, με θέμα την παρουσίαση έκδοσης της ΕΠ, που περιλαμβάνει αρχειακό υλικό για την 3η Μεραρχία του ΔΣΕ.

Την Κυριακή 28/5, στις 11:00, ο κ. Κουτσούμπας θα παρευρεθεί στα αποκαλυπτήρια μνημείου προς τιμήν της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ (στο 32ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Καλαμάτας - Σπάρτης).

Μία ώρα αργότερα, στις 12:00, ο γγ του ΚΚΕ θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΕΠ Πελοποννήσου προς τιμήν της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, στις Κατασκηνώσεις Αγίας Μαρίνας Ταϋγέτου

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος