Ευρωπαϊκή αναγνώριση για τον Κ. Κορωνιό και το ΤΟΔΑ!

Τρίτη, 30 Μάιος 2017 13:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευρωπαϊκή αναγνώριση για τον Κ. Κορωνιό και το ΤΟΔΑ!

Άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή διάκριση για τις ερευνητική δραστηριότητα του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Αναλυτικότερα, η έρευνα που διεξάγει ο υπ. διδάκτορας του τμήματος κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός και η ερευνητική ομάδα του Εργαστηρίου Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής, υπό την διεύθυνση του καθηγητή κ. Κριεμάδη Αθανασίου, έχει επιλεγεί ως υποψήφια προς βράβευση από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Management!

Ως θεσμός που επιβραβεύει κατεξοχήν την έρευνα και την καινοτομία, η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Management δεν θα μπορούσε να εξαιρέσει από τη διαδικασία της βράβευσης καινοτόμες έρευνες στον χώρο της διοίκησης αθλητισμού. Η έρευνα του Κωνσταντίνου Κορωνιού, σχετικά με τους παράγοντες και τα κίνητρα που επηρεάζουν την συμμετοχή σε μεγάλα αθλητικά event και τους τρόπους που αυτά μεγιστοποιούν τα οφέλη για την διοργανώτρια πόλη-περιοχή, έχει επιλεγεί ως υποψήφια καλύτερη επιστημονική μελέτη, στο φετινό ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Management.

Η παρουσία του και μόνο στους υποψήφιους προς βράβευση ερευνητές σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο, αποτελεί τιμή για τον Κωνσταντίνο Κορωνιό και διεθνής αναγνώριση του επιστημονικού του έργου, συμβάλλοντας στην διεθνή προβολή τόσο του Εργαστηρίου Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής, όσο και του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος