Διεθνές συνέδριο για την Αριστεία στο Πανεπιστήμιο Σπάρτης

Στις 2-3 Ιουνίου

Πέμπτη, 01 Ιούνιος 2017 17:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διεθνές συνέδριο για την Αριστεία στο Πανεπιστήμιο Σπάρτης

Το 13ο Πανελλήνιο & Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικών Μελετών (HSSS) με τίτλο “Systemic Organizational Excellence” διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών (HSSS), υπό την αιγίδα του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσο.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 2-3 Ιουνίου στο αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη (Λεωφ. Βαλιώτη & Πλαταιών).

Το κύριο θέμα του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει τη δυναμική επιστημονική περιοχή των Συστημικών Μελετών και της Οργανωσιακής Αριστείας, με εφαρμογές σε οργανισμούς και επιχειρήσεις σε ένα ευρύ φάσμα τόσο στο τομέα των υπηρεσιών όσο και σε αυτόν της βιομηχανικής παραγωγής. Λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμική φύση αυτού του απαιτητικού κλάδου, τα Systemics θα επιχειρήσουν να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ θεωρίας και πράξης, προωθώντας τη χρήση αποτελεσματικών μεθοδολογιών και Πολύ-μεθοδολογιών, για την επιτυχέστερη διαχείριση της οργανωτικής πολυπλοκότητας του κλάδου της  Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Άλλωστε, η διεπιστημονική διεθνή κοινότητα των Συστημικών Μελετών διαθέτει τα επιστημονικά συστημικά εργαλεία, καθώς και το ισχυρό εξειδικευμένο λογισμικό, για την αντιμετώπιση και διαχείριση πολύπλοκων και πολυδιάστατων προβλημάτων, σε διαφορετικές περιοχές πρακτικής και εξειδίκευσης.

Οι σπουδαίοι προσκεκλημένοι ομιλητές από τον ελληνικό και διεθνή χώρο, οι ιδιαίτερες θεματικές περιοχές αλλά και τα πολύ ενδιαφέροντα workshops και πολλές άλλες συνεδρίες θα προσελκύσουν την προσοχή μεγάλου αριθμού ακαδημαϊκών, συμβούλων, επενδυτών αλλά και φοιτητών. Σημειώνεται, ότι η συμμετοχή της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τα Συστήματα Ερευνών (IFSR), της Διεθνούς Ακαδημίας Συστημάτων και Επιστημών Διαδικτύου (IASCYS), της European Union for Systemics μαζί και με φημισμένες εταιρείες συμβούλων εθνικής και διεθνούς εμβέλειας, θα κάνουν το συνέδριο μια επιτυχημένη επιλογή για τους παρευρισκόμενους και συμμετέχοντες.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος