40 θέσεις σε μεταπτυχιακό της Νοσηλευτικής Σπάρτης

«Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Διαχείριση Κρίσεων»

Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 16:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
40 θέσεις σε μεταπτυχιακό της Νοσηλευτικής Σπάρτης

Το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοινώνει ότι προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 διαγωνισμό εισαγωγής και φοίτησης 40 μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Διαχείριση Κρίσεων».

Η αναλυτική προκήρυξη είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Τμήματος Νοσηλευτικής: http://nosileftiki.uop.gr/files/pms17-18.pdf

Το ανωτέρω ΠΜΣ απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Master of Science) στη «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Διαχείριση Κρίσεων» στις παρακάτω δύο κατευθύνσεις:
Ι. «Επείγουσα Φροντίδα Υγείας» και
ΙΙ. «Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας».

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας την μέθοδο της σύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης παράλληλα με την δια ζώσης εκπαίδευση.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων εκπνέει στις 16/6/2017. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, στον παρακάτω δικτυακό τόπο
http://195.251.113.134/formtools/modules/form_builder/published/pmsnursappl.php

Ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική αίτηση, ο/η υποψήφιος-α καλείται να υποβάλλει και ταχυδρομικά όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του προγράμματος, στον κ. Κωνσταντίνο Κορωνιό. Τηλέφωνο επικοινωνίας 27310 89726, fax 27310 89656, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση: Γραμματεία Π.Μ.Σ. «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Διαχείριση Κρίσεων» Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Λ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών, 23 100 Σπάρτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti