Τουρκικό αλιευτικό σκάφος προσάραξε στο Ταίναρο

Δευτέρα, 19 Ιούνιος 2017 18:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τουρκικό αλιευτικό σκάφος προσάραξε στο Ταίναρο

Για περιστατικό προσάραξης του αλιευτικού σκάφους ''CAKIROGULLARI 6'' σημαίας Τουρκίας, σε βραχώδη περιοχή, στη θαλάσσια περιοχή δυτικά του ακρωτηρίου Ταίναρου, (πλησίον του φάρου), ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (16/6), η Λιμενική Αρχή Γυθείου. Στο σκάφος επέβαιναν δώδεκα αλλοδαποί επιβαίνοντες -όλοι μέλη του πληρώματος- οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.

Στο σημείο κατέπλευσε, προς παροχή τυχόν συνδρομής, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, ενώ το ανωτέρω αλιευτικό πλοίο, αφού αποκολλήθηκε με ιδία μέσα, κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Γυθείου, συνοδευόμενο από το σκάφος του Λιμενικού.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Λιμεναρχείο Γυθείου  που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''CAKIROGULLARI 6'' μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας την παρακολουθούσα το πλοίο Αρχή.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος