Συνάντηση του δημάρχου Σπάρτης με την πρέσβειρα της Κούβας (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Mayfair_Club
Δευτέρα, 19 Ιούνιος 2017 18:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση του δημάρχου Σπάρτης με την πρέσβειρα της Κούβας (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στα πλαίσια προγραμματισμένης εκδήλωσης από το Πολιτιστικό Σύλλογο «Χοσέ Μαρτί», η πρέσβειρα της Κούβας, Σέλμις Μαρία Ντομίνγκες Κορτίνα, επισκέφθηκε το δήμαρχο Σπάρτης κ. Ευάγγελο Βαλιώτη.

Το Σάββατο 17 Ιουνίου, στη  Πνευματική Εστία Σπάρτης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Χοσέ Μαρτί», τα μέλη και οι φίλοι του που ζουν στη Σπάρτη πραγματοποίησαν εκδήλωση-συζήτηση για τη σημερινή Κούβα, με αφορμή δύο επίκαιρες εκδόσεις του συλλόγου.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και η πρέσβειρα της Κούβας, Σέλμις Μαρία Ντομίνγκες Κορτίνα.

Εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου «Χοσέ Μαρτί» τα βιβλία παρουσίασαν  οι Δημήτρης Κουρνιώτης και Αλέκος Χαλβατζής, ενώ τη συζήτηση συντόνιζε  ο Γιάννης Μαντζουράνης, πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Σπάρτης και δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης.

Φωτο-video: Τ. Κούρος


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών