Καλοκαιρινή γιορτή στο βρεφ/νηπιακό σταθμό «ο Άγιος Βασίλειος» της ΙΜΜΣ (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 23 Ιούνιος 2017 20:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καλοκαιρινή γιορτή στο βρεφ/νηπιακό σταθμό «ο Άγιος Βασίλειος» της ΙΜΜΣ (ΦΩΤΟ)

Το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουνίου, στον προαύλιο χώρο του βρεφονηπιακού σταθμού «Ο Άγιος Βασίλειος» Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης στη Σπάρτη, πραγματοποιήθηκε ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι στα όμορφα ελληνικά νησιά.

Αρχικά, ο διευθυντής του Σταθμού π. Ηλίας Βουρβουριώτης, καλωσόρισε τα μέλη του Δ.Σ, και τους προσκεκλημένους, ενώ ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύθηκαν για άλλη μια χρονιά τα παιδιά τους στην αγκαλιά της τοπικής Εκκλησίας. Επίσης μετέφερε τις πατρικές ευχές του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη κ. Ευσταθίου προς όλους τους παρευρισκομένους, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Στη συνέχεια, η νηπιαγωγός του σταθμού κ. Σταυρούλα Κομποχόλη έδωσε το έναυσμα να ξεκινήσει η γιορτή. Πρωταγωνιστές τα παιδιά του προνηπιακού τμήματος. Γονείς, συγγενείς κ φίλοι τα απόλαυσαν να απαγγέλλουν ποιήματα – άλλα με δυνατή φωνή, άλλα πιο διστακτικά, άλλα με χάρη – να χορεύουν με σκέρτσο κα να παίζουν παιδικά παιχνίδια με ανταγωνισμό κ συναγωνισμό.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη απονομή των ενθυμίων από το διευθυντή του Σταθμού π. Ηλία Βουρβουριώτη στα χαρούμενα παιδιά. Αμέσως μετά οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν γλυκά εδέσματα και χυμούς, προσφορά των γονέων, ανταλλάσσοντας ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι.

Φωτο: ΙΜΜΣ

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος