Βρέθηκε λύση για τη στέγαση του Παιδικού Σταθμού Κροκεών

Τετάρτη, 28 Ιούνιος 2017 08:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βρέθηκε λύση για τη στέγαση του Παιδικού Σταθμού Κροκεών

Τη στέγαση του Παιδικού Σταθμού Κροκεών στο ισόγειο του δημοτικού καταστήματος Κροκεών πρότεινε ο αντιδήμαρχος Ευρώτα κ. Ηλίας Παναγιωτακάκος, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ευρώτα.

Μετά από τους πολλούς άγονους διαγωνισμούς για την εξεύρεση ενοικιαζόμενου κτιρίου με την προβλεπόμενη καταλληλότητα, ο κ. Παναγιωτακάκος πρότεινε να αξιοποιηθεί ο παραπάνω χώρος, αφού πρώτα γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις.

Ύστερα από την παραπάνω εισήγηση, ο πρόεδρος κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά. Μετά από διαλογική συζήτηση, το ΔΣ αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση του κ. Παναγιωτακάκου, αποφάσισε μεταστέγαση του Παιδικού Σταθμού Κροκεών στο ισόγειο του δημοτικού καταστήματος Κροκεών, ως του μοναδικού κατάλληλου κτιρίου που πληροί τις προϋποθέσεις για τη συγκεκριμένη εκπαιδευτική μονάδα.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος