Έλεγχοι και προσαγωγές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συλλήψεις και στη Λακωνία

Δευτέρα, 03 Ιούλιος 2017 14:30 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έλεγχοι και προσαγωγές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σε συνολικά 874 ελέγχους, 139 προσαγωγές και 69 συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί της ΓΑΔ Πελοποννήσου κατά τη διάρκεια της τελευταίας αστυνομικής επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως και τις 30 Ιουνίου.
Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  
 
Συγκεκριμένα στη Λακωνία χειροπέδες φόρεσαν 14 Έλληνες, εκ των οποίων εφτά για κλοπή νερού, έξι για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και ένας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 710 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 355 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, επτά παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και τέσσερις παραβάσεις της νομοθεσίας περί Εκδιδομένων με Αμοιβή Προσώπων.
 
Από την αστυνομική επιχείρηση κατασχέθηκαν 265 μέτρα καλώδιο και κυνηγετικό όπλο, στην Αργολίδα, μικροποσότητα κάνναβης και τρίφτης κάνναβης, στην Κορινθία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος