Ψάρευαν παράνομο τόνο στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Μονεμβασιάς

Τρίτη, 04 Ιούλιος 2017 14:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ψάρευαν παράνομο τόνο στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Μονεμβασιάς

Παράνομο ψάρεμα τόνου πραγματοποιούσε αλιευτικό σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου «Βαθύ Αυλάκι», που βρίσκεται μεταξύ Ιέρακα και Φωκιανού, βόρεια της Μονεμβασιάς, στην ανατολική Λακωνία.

Συγκεκριμένα, κατά τη διενέργεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 1/7, από στελέχη περιπολικού σκάφους της Λιμενικής Αρχής Π. Μονεμβάσιας στο σκάφος, διαπιστώθηκε ότι είχε αλιεύσει – μεταποιήσει – αποθηκεύσει πέντε άτομα ερυθρού τόνου, συνολικού  βάρους 193  κιλών, σε περίοδο που απαγορεύεται η αλιεία του εν λόγω ψαριού.

Από το  Α΄ Λιμενικό τμήμα Π. Μονεμβάσιας του Λιμεναρχείου Νεάπολης Βοιών κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ τα κατασχεθέντα αλιεύματα πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος