19 συλλήψεις σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Μία ακόμη επιδρομή σε όλη την Πελοπόννησο

Παρασκευή, 07 Ιούλιος 2017 19:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
19 συλλήψεις σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (6/7), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 917 άτομα, εκ των οποίων τα 759  ήταν Έλληνες και 158 αλλοδαποί, καθώς και σε 811 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 147  άτομα, από τα οποία 97 ήταν Έλληνες και πενήντα αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 91 άτομα.

Πιο αναλυτικά, στη Λακωνία συνελήφθησαν: Τρεις Έλληνες για ναρκωτικά, ένας αλλοδαπός για κλοπή, πέντε Έλληνες και πέντε αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τέσσερις Έλληνες για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και ένας αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στους νομούς της Πελοποννήσου, βεβαιώθηκαν συνολικά 387 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, οκτώ παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και μία παράβαση για στέρηση Αδείας Μουσικών Οργάνων, ενώ κατασχέθηκαν: Μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης και τσιγαριλίκι κάνναβης, στην Αργολίδα, 5,35 γραμμάρια κάνναβης, στη Λακωνία και 4,9 γραμμάρια κάνναβης, στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος