Ημερίδα για τις βλάβες του δέρματος και το μελάνωμα στο Καστόρι

Σάββατο, 15 Ιούλιος 2017 10:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ημερίδα για τις βλάβες του δέρματος και το μελάνωμα στο Καστόρι

Ημερίδα με θέμα «Βλάβες του δέρματος και πρόληψη του μελανώματος» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/7 (6:00-9:00 μμ) στο Καστόρι Δ. Σπάρτης (αίθουσα Μπακή).

Μια ακόμη δράση κοινωνικής προσφοράς με ομιλία ιατρικού περιεχομένου με έμφαση στην πρόληψη, που διοργανώνει το ΚΑΠΗ Καστορείου-Παράρτημα ΚΑΠΗ Σπάρτης, με τη συμπαράσταση του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δ. Σπάρτης.

Ομιλητές θα είναι οι ιατροί:
- Καστανά Ουρανία: Πλαστικός Χειρούργος, τ. διευθύντρια τμήματος Πλαστικής –Επανορθωτικής χειρουργικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».
- Κουράκος Παναγιώτης: Πλαστικός Χειρούργος, τ. Ιατρός τμήματος Πλαστικής-Επανορθωτικής Χειρουργικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».
  Σημειώνεται ότι θα υπάρχει δυνατότητα δωρεάν εξέτασης από τους ιατρούς την ίδια μέρα, για όσους-ες το επιθυμούν.

Πληροφορίες για συμμετοχή και δερματολογική εξέταση: Μπάμπης Μπασκουρέλος (2731057757).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος