Συνεδριάζει τη Δευτέρα το ΔΣ Αν Μάνης

Σάββατο, 15 Ιούλιος 2017 09:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνεδριάζει τη Δευτέρα το ΔΣ Αν Μάνης

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αν. Μάνης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα και ώρα 20:00 στον 1ο όροφο του κτιρίου του ΝΠ. ΟΚΠΑΠΑ (οδός Βασιλέως Παύλου).

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
- Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2017.
- Έγκριση της απασχόλησης έως την ημερομηνία κατάρτισης των προσωρινών πινάκων διοριστέων και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 31-3-2018, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017 και της εγκυκλίου 19/30-6-2017, του προσωπικού το οποίο προσλήφθηκε στο Δήμο μας με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου σε θέσεις ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας και εξακολουθούσε να παρέχει τις υπηρεσίες του μέχρι την 7-6-2017.
- Πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας (ΔΕ οδηγών) με δίμηνη σύμβαση.
- Έγκριση της αριθ. 78/2017 ΑΔΣ Ν.Π. Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ανατολικής Μάνης σχετικά με Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2017.
- Χορήγηση νέας παροχής ηλεκτροδότησης για σύνδεση στο δίκτυο Διανομής Χαμηλής Τάσης.
- Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2017.
- Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αντιμετώπιση ζημιών εντός πόλεως Γυθείου από τα ακραία καιρικά φαινόμενα της 26-09-2015».
-  Έγκριση 2ου ΑΠΕ (τακτοποιητικού) του έργου «Αποκατάσταση ζημιών από τις θεομηνίες της 6ης-7ης Σεπτεμβρίου 2016 Δ.Ε. Σμύνους».
- Χορήγηση ή μη παράτασης εκτέλεσης των εργασιών του έργου «Κατασκευή Υποδομών Μονάδας Κλειστής Κομποστοποίησης Δήμου Ανατολικής Μάνης».
- Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες ΔΕ Σμύνους και ΔΕ Γυθείου»
- Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Επισκευές Δημοτικών Καταστημάτων τέως Δήμου Γυθείου»
 - Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου « Οδοποιία ΔΕ Γυθείου 2014».
- Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Αναπλάσεις-Διαμορφώσεις ΔΕ Ανατ. Μάνης 2015»
- Ανανέωση άδειας παραγωγού πωλητή Λαϊκών αγορών της Τάτση Ιωάννας του Θεοχάρη, με πωλούμενο είδος «Οπωρολαχανικά»
- Συζήτηση αιτήματος Δημητρίου Πισκοπάνη.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος