Εκδρομή με τον Παπα-Γιώργη (ΦΩΤΟ)

Κυριακή, 16 Ιούλιος 2017 12:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδρομή με τον Παπα-Γιώργη (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 24 Ιουνίου η μελέτη Αγίας Γραφής του Μητροπολιτικού ναού Σπάρτης πραγματοποίησε την λήξη των αγιογραφικών αναγνωσμάτων με μία εξόρμηση στα Καλάβρυτα.

Πρώτη στάση  το ιστορικό μοναστήρι της Αγίας Λαύρας όπου φυλάσσεται το ιστορικό λάβαρο της επανάστασης που σήκωσε ο Παλαιών Πατρών Γερμανός.

Δεύτερη στάση το πολύ όμορφο μοναστήρι της Ιεράς Μονής Μέγα Σπηλαίου, όπου υπάρχει ένα εξαιρετικό μουσείο με χριστιανικά κειμήλια’

Ύστερα στάση για φαγητό και καφέ στα όμορφα Καλάβρυτα και από εκεί με το σήμα κατατεθέν τραινάκι του οδοντωτού ως το Διακοφτό που μας περίμενε το λεωφορείο μας για την επιστροφή μας στην Σπάρτη.

Σε όλη την διαδρομή, μας ξεναγούσε ο παπα-Γιώργης(Πρωτοσυγγελεύων στην Ιερά μας Μητρόπολη) που είναι μια κινητή βιβλιοθήκη τον οποίο ευχαριστήσαμε για όλα όσα κάνει για τους ενορίτες του και ο οποίος έκλεισε ύστερα από σχετική παράκληση την εκδρομή με την μελωδική φωνή του τραγουδώντας μας λεβέντικα πατριωτικά δημοτικά τραγούδια.

Όλοι μας ευχηθήκαμε : Kαι του χρόνου παπα-Γιώργη!

Γεώργιος Αλατσάς

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος