Έλεγχοι και προσαγωγές στην Περιφέρεια Πελ/σου

Πάνω από 80 συλλήψεις

Δευτέρα, 17 Ιούλιος 2017 13:19 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έλεγχοι και προσαγωγές στην Περιφέρεια Πελ/σου

Την περιφέρεια «όργωσαν» και πάλι δυνάμεις της ΓΑΔ Πελοποννήσου, πραγματοποιώντας αστυνομικές επιχειρήσεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  
 
Μετά από 930 ελέγχους και 136 προσαγωγές στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα, οι αστυνομικοί φόρεσαν χειροπέδες σε 83 άτομα, ενώ μετά τον έλεγχο 734 οχημάτων, βεβαίωσαν συνολικά 355 παραβάσεις.
Ειδικότερα στη Λακωνία συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα και συγκεκριμένα μία Ελληνίδα για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, εφτά Έλληνες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
 
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων, μία απόπειρα κλοπής σε αγροικία, που είχε γίνει στις 29.4.2017, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας 49χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.
 
Συνολικά βεβαιώθηκαν 352 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού και δύο παραβάσεις για στέρηση Αδείας Μουσικών Οργάνων, ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, 104,9 γραμμάρια μεθαδόνης και 120 ψηφιακοί δίσκοι στην Κορινθία, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης στη Μεσσηνία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος