Τον προστάτη του τιμά το Άσυλο Ανιάτων

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου

Δευτέρα, 17 Ιούλιος 2017 14:23 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τον προστάτη του τιμά το Άσυλο Ανιάτων

Τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος γιορτάζει η εκκλησία μας την Πέμπτη 27 Ιουλίου και το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων «Ο Άγιος Παντελεήμων» – Άσυλο Ανιάτων πανηγυρίζει και τιμά τον προστάτη του Άγιο Παντελεήμονα.
 
Την παραμονή της εορτής, Τετάρτη  26 Ιουλίου και ώρα 7:30 μ.μ. θα τελεσθεί ο πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας κ. Ευσταθίου.
 
Την επομένη, κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Πέμπτη 27 Ιουλίου το πρωί θα τελεσθεί ο όρθρος, η αρτοκλασία και η αρχιερατική θεία λειτουργία μετά θείου κηρύγματος, ιερουργούντος του σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας  κ. Ευσταθίου.
 
Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας θα ακολουθήσει η καθιερωμένη λιτάνευση της ιεράς εικόνος του Αγίου στους χώρους του Ασύλου.
Η συμμετοχή όλων των ευσεβών χριστιανών σε αυτές τις εορταστικές εκδηλώσεις αποτελεί ένδειξη τιμής προς τον άγιο, αιτία ψυχικής ωφέλειάς τους, καθώς και πηγή μεγάλης χαράς για τους τροφίμους και τους εργαζομένους του Ιδρύματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος