Διανομή ζωοτροφών στους πληγέντες παραγωγούς της Μάνης

Από ΠΕ Λακωνίας και ΕΑΣ

Τετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 15:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διανομή ζωοτροφών στους πληγέντες παραγωγούς της Μάνης

Ζωοτροφές στους κτηνοτρόφους του Δήμου Αν. Μάνης που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές διένειμε την Τρίτη 25/7, η ΠΕ Λακωνίας.

Η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας ευχαριστεί τη λακωνική εταιρεία «Τσικάκης – Γιαννόπουλος ΑΕ», την εταιρεία «ΕΛ.ΒΙ.Ζ. Α.Ε.» και την εταιρεία «Εναλλακτική Ζωοτροφών Ι.Κ.Ε.  (ΕΝ.ΖΩ.)» για την προσφορά τους σε ζωοτροφές. Επίσης, η ΠΕ Λακωνίας ευχαριστεί «θερμά το Δήμο Αν. Μάνης για τη συνεργασία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Αγ. Χαραλάμπους Κότρωνα, στον πατέρα Χρήστο Γριμανέλη και στον επίτροπο Αντώνιο Παναγάκο, καθώς επίσης και στους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας για τη συμβολή τους στη διανομή των ζωοτροφών».

Δίπλα στους δοκιμαζόμενους
κτηνοτρόφους και η ΕΑΣ Λακωνίας
Συνεχίζοντας τη στήριξή της στους δοκιμαζόμενους κτηνοτρόφους των Δημοτικών Διαμερισμάτων Σκουταρίου, Κότρωνα, Πυρρίχου και Δροσοπηγής του Δήμου Ανατολικής Μάνης, την Τρίτη 25 Ιουλίου, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας προέβη σε νέα διανομή 23,4 τόνων ζωοτροφών. Συνολικά, έως σήμερα, η ΕΑΣ Λακωνίας έχει παράσχει 47,4 τόνους ενώ στο άμεσο μέλλον έχει σκοπό να διανείμει στους αγρότες των πληγέντων περιοχών ποσότητες λιπασμάτων με σκοπό την πιο αποτελεσματική αναβλάστηση των καμένων ελαιόδεντρων.

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους συνεργάτες της Μύλοι (Μέλισσα) Κίκκιζας ΑΒΕΕ και Μύλοι Λούλοι για τη χορηγία μέρους της ποσότητας που διανεμήθηκε.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος