Στο Γύθειο η προσεχής συνεδρίαση του ΠΣ Πελοποννήσου

Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 17:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο Γύθειο η προσεχής συνεδρίαση του ΠΣ Πελοποννήσου

Υλοποιώντας σχετική απόφαση (από 10/7/2017), η προσεχής συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου θα διεξαχθεί στο Γύθειο, την Τετάρτη 2/8 και ώρα 5:00 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου.

Όπως αναφέρει το ΠΣ, πρόκειται για «μια συμβολική απόφαση στήριξης στο Δήμο Ανατολικής Μάνης, που πρόσφατα δοκιμάστηκε  από τις πυρκαγιές, αλλά και συμμετοχής των μελών του Συμβουλίου  στα εγκαίνια ολοκλήρωσης των έργων στο λιμάνι του Γυθείου, που θα γίνουν αμέσως μετά και ώρα 8:00 μμ.

Το μεγάλο αυτό  έργο αφορά την επέκταση και ανάδειξη του λιμανιού και καθιστά το Γύθειο σύγχρονη πύλη για την ανάπτυξη, τον τουρισμό και την εξωστρέφεια της ευρύτερης περιοχής και πύλη εισόδου της Νότιας Πελοποννήσου. Είναι ένα έργο σταθμός και  εκτελέστηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος