61 διεθνή βραβεία για τους Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου την τελευταία πεντατία!

Δευτέρα, 31 Ιούλιος 2017 14:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
61 διεθνή βραβεία για τους Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου την τελευταία πεντατία!

Στον 6ο διεθνή διαγωνισμό OLIVE JAPAN International evoo competition 2017, οι Βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου τιμήθηκαν με το ασημένιο βραβείο – silver medal για το ελαιόλαδο τους «ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ evoo», που συγκέντρωσε πολύ υψηλή βαθμολόγια.

Είναι ένα απο τα μεγαλύτερα παγκοσμία βραβεία για τους Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, σε ένα διαγωνισμό μεγάλου κυρούς, που αποτελεί το μεγαλύτερο στην ασιατική ήπειρο, ανήκει στις πρώτες θέσεις -βάσει διεθνούς κατάταξης- ενώ βραβεύει τα καλυτέρα ελαιόλαδα παγκοσμίως με εξειδικευμένους κριτές - γευσιγνώστες (panel expert tasters).

O διεθνής διαγωνισμός OLIVE JAPAN πραγματοποιήθηκε στο Τόκυο, στην Ιαπωνία, απο 19 έως 21 Απριλίου 2017, υπό την αιγίδα του The Olive  Oil Sommelier Association of Japan και οι συμμέτοχες έφτασαν τον αριθμό-ρεκόρ των 611 δειγμάτων ελαιολάδου, από 21 χώρες παγκοσμίως.

Ο βαθμός δυσκολίας, τα υψηλό στάνταρντ, η ακεραιότητα και ο επαγγελματισμός  του διαγωνισμού φαίνεται απο το ενδιαφέρον συμμετοχής πολλών χώρων όπως: Κροατία, Γαλλία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Μαρόκο, Πορτογαλία, Ισπανία, Τυνησία, Τουρκία, ΗΠΑ, Αργεντινή, Αυστραλία, Ουρουγουάη κλπ.

Η διάκριση  αυτή αποτελεί  το 6ο παγκόσμιο βραβείο για το «ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ evoo», το όποιο τιμήθηκε με το ασημένιο βραβείο και στο διεθνή διαγωνισμό του Λος Άντζελες 2017,  καταφέρνοντας έτσι μια διπλή παγκοσμία αναγνώριση σε δυο εντελώς διαφορετικές ηπείρους.

Ταυτόχρονα δίνει και την μεγάλη χαρά στους Βιολογικούς Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, να «αγγίξουν» πλέον το 61ο διεθνές βραβείο τους, κατά την τελευταία πενταετία.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος