Στο Γύθειο συνεδριάζει την Τετάρτη το ΠΣ Πελοποννήσου

Συζήτηση για νέο λιμάνι Γυθείου και άλλα έργα σε Λακωνία και Πελοπόννησο

Τρίτη, 01 Αύγουστος 2017 16:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο Γύθειο συνεδριάζει την Τετάρτη το ΠΣ Πελοποννήσου

Στο Γύθειο θα πραγματοποιηθεί η 13η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, σήμερα Τετάρτη 2/8 και ώρα 5.00 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αν. Μάνης (οδός Βασιλέως Παύλου έναντι Ηρώου). Στην κορυφή της θεματολογίας βρίσκεται, όπως είναι φυσικό, το νέο λιμάνι Γυθείου που εγκαινιάζεται την Τετάρτη (2/8) και ώρα 8:00 μμ.

Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:
- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Η ολοκλήρωση των έργων στο νομό Λακωνίας. Το λιμάνι Γυθείου, αναπτυξιακή πύλη της Νότιας Πελοποννήσου.
- Διεύρυνση ωραρίου καταστημάτων στην πόλη της Σπάρτης, την 25η Αυγούστου και έως τις πρωινές ώρες.
- Έγκριση παράτασης ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων στο Δήμο Καλαμάτας στις 26 Αυγούστου 2017.
- Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Επέκταση και λειτουργία οργανωμένης τουριστικής κατασκήνωσης συνολικής δυναμικότητας 184 θέσεων/736 ατόμων (προσθήκη 55 θέσεων) και των συνοδών αυτού έργων σε γήπεδο συνολικής επιφανείας 62.891 τ.μ. (επέκταση κατά 26.726 τμ) καθώς και την κατάταξη του σε κατηγορία 4* με την επωνυμία «Simos camping» φερόμενης ιδιοκτησίας «ΣΙΜΟΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΕ» στην περιοχή «Λεύκη - Μάντρες» του Δήμου Ελαφονήσου της Π.Ε. Λακωνίας, Περιφέρειας Πελοποννήσου.
- Έγκριση 3ης τροποποίησης του ενταγμένου έργου στη ΣΑΕΠ 526 «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΓΕΙΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» με κωδικό 2015ΕΠ52600000.
- Χορήγηση άδειας υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου για την πώληση οπωρολαχανικών στον Γεώργιο Ψαρολόγο του Ανδρέα.
- Έγκριση 4ης τροποποίησης προϋπολογισμού και πιστώσεων υποέργων που χρηματοδοτούνται από πιστώσεις του ενταγμένου έργου στο ΠΔΕ - ΣΑΕΠ526, «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ» με κωδικό 2014ΕΠ52600022.
- Έγκριση τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Μεγαλόπολης, για την υλοποίηση του έργου: Συντήρηση του δρόμου Ανεμοδούρι – Μαρμαριά (αριθμός απόφασης 216/27-6-2017-ΑΔΑ:ΨΞΥΑ7Λ1-1ΗΞ)
- Έγκριση τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Μεγαλόπολης, για την υλοποίηση του έργου: Συντήρηση του δρόμου εντός οικισμού Καρύταινας – Συμβολή με Περιφερειακό δρόμο (αριθμός απόφασης 217/27-6-2017-ΑΔΑ:Ψ9Ζ37Λ1-Ζ6Τ).
- Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την υλοποίηση του έργου «Ανασκαφική Έρευνα Ρωμαϊκής Έπαυλης στην Κατουνίστρα Λουτρακίου Νομού Κορινθίας για τα έτη 2017-2019».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος