Συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή εγκαινιάζει ο Δήμος Αν. Μάνης

Ενημερωτική συνάντηση στον Κότρωνα

Τρίτη, 01 Αύγουστος 2017 18:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή εγκαινιάζει ο Δήμος Αν. Μάνης

Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης ξεκινά μια σημαντική συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και διοργανώνει ημερίδα καταγραφής αιτημάτων των παραγωγών που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3/8 και ώρα 10:00 πμ στην αίθουσα τέως Δημοτικού Σχολείου Κότρωνα, με αντικείμενο: «Συζήτηση Ενημέρωση-Καταγραφή Αξιολόγηση Αιτημάτων Πολιτών Πυρόπληκτων Περιοχών που αφορούν τον Πρωτογενή Τομέα και Διερεύνηση Συνεργασίας με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή».

Εισηγητές θα είναι διακεκριμένοι επιστήμονες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, οι οποίοι θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν και γι’ αυτό ο Δήμος Αν. Μάνης απευθύνει θερμές ευχαριστίες.

Σκοπός της συνάντησης είναι η επιμόρφωση, η μεταφορά τεχνογνωσίας και η καταγραφή αιτημάτων των απασχολούμενων στον πρωτογενή τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία), στις πυρόπληκτες περιοχές.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος