Εκλογές για νέο ΔΣ και ανάδειξη οργάνων στον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης

Στις 29 Αυγούστου

Τετάρτη, 02 Αύγουστος 2017 08:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκλογές για νέο ΔΣ και ανάδειξη οργάνων στον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης

Σε εκλογικές διαδικασίες για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου, αντιπροσώπων για τη Δευτεροβάθμια Οργάνωση και μελών Ελεγκτικής Επιτροπής θα προβεί ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκλογικής συνέλευσης:

-  1ον. Στα γραφεία του Συλλόγου (Ηλία Γκορτσολόγου 97), στις 29 Αυγούστου 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00-2:00 μμ θα γίνουν αρχαιρεσίες για την εκλογή τετραμελούς Εφορευτικής Επιτροπής η οποία θα διεξάγει τις εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης και των αντιπροσώπων του συλλόγου. Οι αιτήσεις υποψηφιότητας για την τετραμελή επιτροπή υποβάλλονται στο προεδρείο προφορικά και εφαρμόζονται αναλογικά οι διατάξεις του καταστατικού για την εκλογή των Οργάνων του Συλλόγου.

- 2ον. Την ίδια μέρα 29 Αυγούστου ημέρα Τρίτη και ώρα 2:30 – 9:30 μμ θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη: α) Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, β) αντιπροσώπων  για τη Δευτεροβάθμια Οργάνωση και γ) μελών Ελεγκτικής Επιτροπής
  Οι αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται στο Διοικητικό Συμβούλιο επτά τουλάχιστον ημέρες πριν την αρχική ημερομηνία των εκλογών, δηλαδή μέχρι τις 22 Αυγούστου 2017. Την τελευταία ημέρα της προθεσμίας τα γραφεία του συλλόγου θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 9 το βράδυ.

- 3ον. Οι εκλογές σύμφωνα με το Νόμο θα γίνουν με το σύστημα της απλής αναλογικής. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται  σε συνδυασμό χωρίς φυσικά να αποκλείονται και ανεξάρτητες υποψηφιότητες.

- 4ον . Οι υποψήφιοι για τις θέσεις των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι για όλες τις πιο πάνω θέσεις.

- 5ον. Σε περίπτωση μη απαρτίας της εκλογικής γενικής συνέλευσης στις 29 Αυγούστου 2017 που θα απαιτηθεί η παρουσία του ½ οικονομικά τακτοποιημένων μελών, αυτή θα επαναληφθεί την 5η Σεπτεμβρίου ημέρα Τρίτη την ίδια ώρα 12:00 – 2:00μμ για την εκλογή Μελών Εφορευτικής Επιτροπής και 2:30 – 9:30μμ για την εκλογή Οργάνων Διοίκησης Ελέγχου και Αντιπροσώπων στον ίδιο χώρο όπου θα απαιτηθεί η παρουσία του ¼ οικονομικά τακτοποιημένων μελών.

- 6ον . Εάν πάλι δεν επιτευχθεί απαρτία η εκλογική γενική συνέλευση  θα πραγματοποιηθεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ την 12η Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Τρίτη την ίδια ώρα 12:00 – 2:00μμ για την εκλογή Μελών Εφορευτικής Επιτροπής και 2:30 – 9:30 μμ για την εκλογή οργάνων διοίκησης ελέγχου και αντιπροσώπων, στον ίδιο χώρο με όσα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη παρευρίσκονται χωρίς νεότερη πρόσκληση.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος