16 συλλήψεις σε «σκούπα» της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Συνολικά 78 συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 15:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
16 συλλήψεις σε «σκούπα» της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από τις 26/7 έως και τις 28/7, ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε 776 άτομα, εκ των οποίων 579 ήταν ημεδαποί και 197 αλλοδαποί, καθώς και 607 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 154 άτομα, από τα οποία 94 ήταν ημεδαποί και 60 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 78  άτομα.

Πιο αναλυτικά στη Λακωνία συνελήφθησαν: Ένας αλλοδαπός για ναρκωτικά, πέντε Έλληνες για καταδικαστικά έγγραφα, δύο Έλληνες για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, τέσσερις Έλληνες και δύο αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και δύο αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 272 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έντεκα παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, στη Λακωνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος