Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ Σπάρτης Ηλ. Σολωμός

Ψήφισμα εξέδωσε το ΔΣ Σπάρτης

Τετάρτη, 16 Αύγουστος 2017 15:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ Σπάρτης Ηλ. Σολωμός

«Έφυγε» από τη ζωή ο Ηλίας Σολωμός, ο οποίος υπηρέτησε  ως  δημοτικός σύμβουλος Δήμου Σπάρτης επί τέσσερις θητείες και επί διετία ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης συνεδρίασε έκτακτα, σήμερα Τετάρτη 16/8, μετά την πληροφορία του θανάτου του αειμνήστου Ηλία Σολωμού και σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής, ομόφωνα  αποφάσισε  την έκδοση  του παρόντος ψηφίσματος ως ακολούθως:

Ψήφισμα
1. Να εκφράσει προς την οικογένεια του μεταστάντος την ανείπωτη και βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.
2. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην πρώτη τακτική συνεδρίαση αυτού.
3. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης μας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος