Από 27 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου η φετινή εμποροπανήγυρη Μυστρά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης

Τρίτη, 22 Αύγουστος 2017 13:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Από 27 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου η φετινή εμποροπανήγυρη Μυστρά

Από τις 27 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος η παραδοσιακή  εμποροπανήγυρη του Μυστρά, όπου έμποροι και μικροπωλητές απ’ όλη την Ελλάδα συγκεντρώνονται και πωλούν τα εμπορεύματά τους.

Οι πύλες της εμποροπανήγυρης θα ανοίξουν την Κυριακή 27 Αυγούστου και θα κλείσουν τη νύχτα της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου.

Η ιστορία της εμποροπανήγυρης ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του 1950 όπου λειτουργούσε ως ζωοπανήγυρη και πραγματοποιείται εις μνήμην του Αγ. Ιωάννη του Προδρόμου.

Λόγω της εμποροπανήγυρης του Μυστρά, η Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας θέτει σε ισχύ προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Συγκεκριμένα, απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός οχήματος στην Εθνική Οδό Σπάρτης - Μυστρά, από το 4,8 χλμ. μέχρι την πλατεία Μυστρά, για το χρονικό διάστημα από 27/8 έως και 2/9 κατά τις ώρες 17:30 μέχρι 01:00. Επίσης, καθορίζεται ως οδός μοναδικής κατευθύνσεως η ανώνυμη δημοτική οδός, από το 4,8 χλμ. περίπου της ΕΟ Σπάρτης – Μυστρά, μέχρι το παλαιό κτίριο της Αστυνομίας Μυστρά και το τμήμα της ανώνυμης δημοτικής οδού μέχρι την συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Μυστρά - Παρορίου, με κατεύθυνση προς Μυστρά και Παρόρι, αντίστοιχα. Ακόμη, καθορίζεται ως οδός μοναδικής κατευθύνσεως, με κατεύθυνση προς Σπάρτη, το προαναφερόμενο τμήμα της ΕΟ Σπάρτης - Μυστρά, τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες, όταν αυτό επιβάλλεται από τις συνθήκες κυκλοφορίας και για λόγους ασφαλούς κινήσεως των πεζών. Επιπλέον, απαγορεύεται η στάση και στάθμευση οχημάτων στις δημοτικές οδούς, από τη συμβολή με την ΕΟ Σπάρτης- Μυστρά (4,8 χλμ.) μέχρι την διακλάδωση με την Επαρχιακή οδό Μυστρά - Παρορίου και στις δύο πλευρές αυτών. Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2696/1999 όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 3452/2007, η δε εκτέλεση αυτής ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος