Στηρίζει την επένδυση στην Ποταμιά Λακωνίας ο Έλληνας πρόξενος του Τορόντο (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Επισκέφτηκε πρόσφατα την περιοχή

Πέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 17:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στηρίζει την επένδυση στην Ποταμιά Λακωνίας ο Έλληνας πρόξενος του Τορόντο (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Τις εγκαταστάσεις μεγάλης τουριστικής επένδυσης που υλοποιείται στην Ποταμιά Λακωνίας, από το Λάκωνα ομογενή Πέτρο Ηλιόπουλο, επισκέφτηκε πρόσφατα ο Έλληνας πρόξενος  του Τορόντο του Καναδά, κ. Αλέξανδρος Ιωαννίδης.

Σε δηλώσεις του, ο πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο στάθηκε στη σημαντικότητα τέτοιου είδους επενδύσεων και το πόσο ανάγκη τίς έχει η Ελλάδα, ιδιαίτερα αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης που διανύουμε, ενώ πρόσθεσε ότι έργα υποδομών, όπως το λιμάνι του Γυθείου, έρχονται να ενδυναμώσουν και να δώσουν ώθηση σε μια περιοχή, σε συνδυασμό με τις ιδιωτικές επενδύσεις.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την επένδυση, κ. Πέτρος Ηλιόπουλος, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον πρόξενο κ. Ιωαννίδη για την επίσκεψη του, ενώ ο κ. Σταύρος Ταμπάογλου, project manager της εταιρείας "PETER AND PAULS" που υλοποιεί το έργο, έκανε λόγο για την σημαντικότητα των δημόσιων λειτουργών και την συμπαράσταση αυτών σε ανάλογες επενδύσεις.

Φωτο-video: Τ. Κούρος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti