Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών έως 30/11 στο Δ. Σπάρτης

Μέχρι 100 μηνιαίες δόσεις

Δευτέρα, 28 Αύγουστος 2017 15:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών έως 30/11 στο Δ. Σπάρτης

Ο Δήμος Σπάρτης γνωστοποιεί  ότι με την έναρξη  ισχύος του Ν. 4483/2017, γίνεται εφικτή  πλέον η ρύθμιση οφειλών που έχουν βεβαιωθεί ή που θα βεβαιωθούν έως και δύο μήνες από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για υπαγωγή στη ρύθμιση ορίζεται η 30η Νοεμβρίου 2017.

Με την παρούσα ρύθμιση δύναται να ρυθμιστεί το σύνολο των οφειλών οι οποίες και μπορούν να καταβληθούν εφάπαξ με πλήρη απαλλαγή προσαυξήσεων και προστίμων λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους, είτε με δόσεις από τον αριθμό των οποίων εξαρτάται και το ποσοστό έκπτωσης.

Κάθε μηνιαία δόση -πλην της τελευταίας- δε μπορεί να είναι μικρότερη των 20 ευρώ, ενώ ο μέγιστος αριθμός δόσεων δε μπορεί να υπερβαίνει τις εκατό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Σπάρτης και στο τηλέφωνο 2731361105 (κ. Ιωάννης Βαρελλάς).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος