ΠΕ Λακωνίας: Ρυθμίστηκε η αδειοδότηση των σταβλικών εγκαταστάσεων

Τρίτη, 29 Αύγουστος 2017 17:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΠΕ Λακωνίας: Ρυθμίστηκε η αδειοδότηση των σταβλικών εγκαταστάσεων

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ανακοινώνεται προς όλους τους κτηνοτρόφους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, ότι με την έκδοση της την ΚΥΑ αριθμ. 940/81279/26-7-2017 ρυθμίζεται στο σύνολό του το θέμα της εκδόσεως Άδειας  Διατήρησης σταβλικών εγκαταστάσεων εντός οικισμού, καθώς και πλησίον κατοικημένων περιοχών με αποστάσεις μικρότερες από τις νομοθετημένες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής (κ. Μπουραζάνη Γεώργιο) και στο τηλέφωνο 2731363323.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος