Η εταιρία Λακωνικοί Κήποι ΑΕ πίστωσε τους λογαριασμούς των παραγωγών

Τετάρτη, 30 Αύγουστος 2017 16:28 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η εταιρία Λακωνικοί Κήποι ΑΕ πίστωσε τους λογαριασμούς των παραγωγών

Η εταιρία Λακωνικοί Κήποι ΑΕ είναι σε θέση να ανακοινώσει στους φίλους παραγωγούς πορτοκαλιού και στο ευρύ κοινό πως μέχρι σήμερα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις πιστώσεων και τις πληρωμές σε όλους τους Μετόχους αλλά και στους μεμονωμένους παραγωγούς μη Μετόχους της χειμερινής καλλιέργειας.

Οι Πιστώσεις στους Μετόχους για τον χειμερινό καρπό ολοκληρώθηκαν μέχρι τον Απρίλιο ενώ παράλληλα πιστωθήκαν και οι λογαριασμοί των μετόχων για την καλοκαιρινή παραγωγή μηνός Μαρτίου έχοντας υπόψη τις ανάγκες της αγοράς.

Η εταιρία Λακωνικοί Κήποι ΑΕ αφουγκράζοντας την εποχή στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των παραγωγών και ενισχύει το εισόδημα τους.

Οι παραγωγοί που είναι μέτοχοι στην εταιρία Λακωνικοί Κήποι έχουν πολλαπλά οφέλη τόσο σε επίπεδο στήριξης και καλύτερης τιμής όσο και στον χρόνο αποπληρωμής.

Στους Λακωνικούς Κήπους με την παράδοση του καρπού λαμβάνεται και την επιδότηση για τον χυμό όπως ορίζεται στην συνδεδεμένη ενίσχυση.

Γίνεται σήμερα μέλος στους Λακωνικούς Κήπους και κερδίστε διπλά.
Ελάτε να σας ενημερώσουμε για τα προνόμια που σας προσφέρουμε.

Γραφείο Σπάρτης  Όθωνος Αμαλίας 130, τηλ: 27310 26306 - fax: 27310 26463
Γραφείο Σκάλας: Ε.Ο. Σκάλας-Βλαχιώτη, - τηλ: 27350 29135 - fax: 27350 291
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.laconicgardens.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος