«Επιδρομή» της ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο με 18 συλλήψεις στη Λακωνία

Πέμπτη, 31 Αύγουστος 2017 18:51 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Επιδρομή» της ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο με 18 συλλήψεις στη Λακωνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από τις 17/8 έως και 31/8, ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε 952 άτομα, εκ των οποίων 703 ήταν ημεδαποί και 249 αλλοδαποί, καθώς και σε 753 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 126  άτομα, από τα οποία 86 ήταν ημεδαποί και σαράντα αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 81  άτομα.
Πιο αναλυτικά, στη Λακωνία συνελήφθησαν 18 άτομα και συγκεκριμένα: Δύο ημεδαποί, για ναρκωτικά, μία ημεδαπή, για κλοπή, ένας ημεδαπός, για καταδικαστικό έγγραφο, εννέα  ημεδαποί και δύο αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στους νομούς της Πελοποννήσου βεβαιώθηκαν συνολικά 289 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν: Δώδεκα δενδρύλλια κάνναβης στην Αργολίδα, μικροποσότητα κάνναβης και ναρκωτικό δισκίο, στη Λακωνία και μικροποσότητα ηρωίνης, στην Κορινθία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti