Τρείς συλλήψεις για κατοχή ηρωίνης στη Σπάρτη

Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη σε περίπτερο στο κέντρο της πόλης

Τρίτη, 05 Σεπτέμβριος 2017 19:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τρείς συλλήψεις για κατοχή ηρωίνης στη Σπάρτη

Για κατοχή ποσότητας ηρωίνης συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος Ασφαλείας, δύο Έλληνες, ένας 35χρονος και μία 33χρονη, το απόγευμα της Δευτέρας (4/9) στη Σπάρτη. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο προαναφερθέντες, την Κυριακή (3/9) προμηθεύτηκαν ποσότητα ηρωίνης από έναν 29χρονο, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Όπως επιπλέον προέκυψε, ο 35χρονος και η 33χρονη, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (2/9) διέρρηξαν περίπτερο στην κεντρική πλατεία Σπάρτης και αφαίρεσαν χρήματα, τσιγάρα κ.α.. Σε βάρος των δύο ατόμων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ όπως επίσης προέκυψε, ο 29χρονος προμηθεύτηκε μέρος των παραπάνω αφαιρεθέντων αντικειμένων και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», ο 35χρονος και η 33χρονη είναι κάτοικοι Σπάρτης, ενώ ο 29χρονος διαμένει στον Αγ. Ιωάννη Δ. Σπάρτης.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti