Δηλώσεις ζημιάς από χαλάζι στο Δ. Ευρώτα

Έως 14/9

Πέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2017 09:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δηλώσεις ζημιάς από χαλάζι στο Δ. Ευρώτα

Ο ΕΛΓΑ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς ότι έγινε αναγγελία ζημιάς από χαλάζι την 30η Αυγούστου 2017. Η αναγγελία αφορά ζημιές σε καλλιέργειες στις τοπικές κοινότητες Βλαχιώτη, Μυρτιά της ΔΕ Έλους, Γράμμουσα και Περιστέρι της ΔΕ Σκάλας του Δήμου Ευρώτα.

Η προθεσμία για υποβολή δηλώσεων ζημιάς λήγει την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την υποβολή της δήλωσης είναι τα παρακάτω: Αντίγραφο ενιαίας δήλωσης καλλιέργειας/εκτροφής ΕΛΓΑ έτους 2017, ΑΦΜ, αστυνομική ταυτότητα και  αριθμός τραπεζικού λογαριασμού (απαιτείται και η αναγραφή του ΙΒΑΝ)

Οι δηλώσεις για το Βλαχιώτη και τη Μυρτιά υποβάλλονται στη Σκάλα (γραφείο κίνησης,  απέναντι από την Ένωση Σκάλας, τηλ. 2735042254).

Οι δηλώσεις για τη Γράμμουσα και το Περιστέρι υποβάλλονται στο δημαρχείο Βλαχιώτη ( τηλ. 2735042210).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος