20 συλλήψεις σε μονοήμερη «επιδρομή» της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Συνολικοί έλεγχοι σε 1.017 άτομα στην Πελοπόννησο

Πέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2017 14:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
20 συλλήψεις σε μονοήμερη «επιδρομή» της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε από την Τετάρτη 6/9 έως και τις πρώτες ώρες της Πέμπτης 7/9, αστυνομική επιχείρηση, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν συνολικά έλεγχοι σε 1.017 άτομα, εκ των οποίων οι 764 ήταν ημεδαποί και 253 αλλοδαποί, καθώς και σε 724 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 160 άτομα, από τα οποία 110 ήταν ημεδαποί και πενήντα αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 85 άτομα.

Αναλυτικά στη Λακωνία συνελήφθησαν: Πέντε Έλληνες για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ένας Έλληνας για καταδικαστικό έγγραφο, μία Ελληνίδα για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, έξι Έλληνες και πέντε αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στους νομούς της Πελοποννήσου βεβαιώθηκαν συνολικά 290 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού και τρεις παραβάσεις για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων.

Τέλος, στη Λακωνία  κατασχέθηκαν τέσσερα κυνηγητικά όπλα και 44 φυσίγγια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος