Επίσκεψη νέων αγροτών στην «Orangeland» (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2017 10:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επίσκεψη νέων αγροτών στην «Orangeland» (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο θεματικό πάρκο της «Orangeland» από ομάδα νέων αγροτών του τμήματος Κροκεών, στα πλαίσια προγράμματος του ΕΛΓΟ Δήμητρα υπό την επίβλεψη του γεωπόνου και εκπαιδευτή Γιώργου Σταματάκου.

Το γκρουπ των νέων αγροτών στα πλαίσια εκπαιδευτικών δράσεων ξεναγήθηκε στην μονάδα παραγωγής του «The Orange Factory» και ενημερώθηκαν για την γραμμή χυμοποίησης.

Η επίσκεψη περιελάμβανε αναγνώριση στην γραμμή συλλογής και διαλογής του καρπού, την διαδικασία χυμοποίησης, παστερίωσης και εμφιάλωσης.

Στη συνέχεια ενημερώθηκαν για την διαδικασία που πραγματοποιείται για το προϊόν της πορτοκαλόφλουδας η οποία χρησιμοποιείται ως ζωοτροφή ενώ παράλληλα ξεναγήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο της «Orangeland» στον ζωολογικό κήπο και τον υδροβιότοπο.

Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και στο «Λακωνικό Μποστάνι», με τους νέους αγρότες να ξεναγούνται στις καλλιέργειες κηπευτικών εποχής.

Τέλος στο γκρουπ των νέων αγροτών προσφέρθηκε χυμός NFC Spartis Juice και δόθηκε μεγάλο ενδιαφέρον για την ποιότητα των προϊόντων.

Αναχωρώντας από τις εγκαταστάσεις, η ομάδα των νέων αγροτών υπόγραψε και το βιβλίο επισκεπτών, δηλώνοντας ενθουσιασμένη για το πολύτιμο έργο που συντελείται στην «Orangeland».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος