Δίμηνη παράταση στις δηλώσεις αγροτών-παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Κυριακή, 10 Σεπτέμβριος 2017 11:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δίμηνη παράταση στις δηλώσεις αγροτών-παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας

Παράταση δύο μηνών θα δοθεί στην προθεσμία υποβολής δηλώσεων των κατ’ επάγγελμα αγροτών παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας, σύμφωνα με τροπολογία που έρχεται το επόμενο διάστημα στη Βουλή.

Ταυτόχρονα, με την ίδια τροπολογία, έρχεται ρύθμιση σύμφωνα με την οποία, μετά την εμπροθέσμη υποβολή της δήλωσης, επανυπολογίζεται αναδρομικά η τιμή αποζημίωσης των αγροτών παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας.

Η παραπάνω ρύθμιση εισάγεται ώστε να αντιμετωπιστεί το γεγονός ότι  μία μερίδα των κατ' επάγγελμα αγροτών, που κατέχουν φωτοβολταϊκούς σταθμούς,  δεν υπέβαλαν εμπρόθεσμα τη δήλωση που προβλέπει η περίπτωση 1α. της υποπαραγράφου ΙΓ.1 της παραγράφου ΙΓ του άρθρου πρώτου του ν. 4254/2014 (ΦΕΚ Α΄85) ειδικά για το έτος 2016 για τη διατήρηση της ιδιότητας του κατ’ επάγγελμα αγρότη.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος