Τέσσερις συλλήψεις για κάνναβη στη Λακωνία (ΦΩΤΟ)

Σε Σπάρτη, Φοινίκι και Βιγκλάφια

Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 15:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τέσσερις συλλήψεις για κάνναβη στη Λακωνία (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη, το πρωί της Παρασκευής (8/9) στην Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 52χρονος Έλληνας, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 235,17 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι κάνναβης.

Επίσης, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων και του Αστυνομικού Σταθμού Μονεμβασίας συνέλαβαν έναν 53χρονο Έλληνα, στο Φοινίκι Δήμου Μονεμβασίας, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 214 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα  κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, το πρωί του Σαββάτου (9/9) στην Εθνική Οδό Ταράψας-Μονεμβασίας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα πέρασαν χειροπέδες σε έναν 46χρονο Έλληνα, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Τέλος, το μεσημέρι της Κυριακής (10/9) στην ΤΚ Αγίου Γεωργίου Βιγκλαφίων στη Νεάπολη Βοιών, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Λακωνίας, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 35χρονου Έλληνα, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βοιών.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti