Αλβανοί οι καλλιεργητές 1.254 χασισόδεντρων στη Μάνη

Η ΕΛΑΣ ταυτοποίησε τα στοιχεία τους

Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 15:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αλβανοί οι καλλιεργητές 1.254 χασισόδεντρων στη Μάνη

Τα στοιχεία τριών καλλιεργητών των φυτειών κάνναβης με συνολικά 1.254 δενδρύλλια, που είχαν εντοπιστεί στις 18/8/2017 στις περιοχές Πλάτανος και Σκαμνάκι Αν. Μάνης, ταυτοποιήθηκαν, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Αρεόπολης, Γυθείου και Ευρώτα. Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη χασισοφυτεία (στον Πλάτανο) καλλιεργούνταν 200 δενδρύλλια κάνναβης και στη δεύτερη (στο Σκαμνάκι) 309 δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, για την φυτεία 200 δενδρυλλίων κάνναβης, στον Πλάτανο, ως καλλιεργητές φέρονται δύο Αλβανοί, ηλικίας 32 και 35 ετών, ενώ η φυτεία 309 δενδρυλλίων, στο Σκαμνάκι, «ανήκε» σε έναν 49χρονο Αλβανό. Υπενθυμίζεται ότι για τη χασισοφυτεία του  Πλατάνου, είχαν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία ενός ακόμη 43χρονου Αλβανού.

Σε βάρος όλων των παραπάνω ατόμων σχηματίσθηκαν δικογραφίες, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, οι οποίες υποβλήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, σε συνεργασία με τα αστυνομικά Τμήματα Αρεόπολης, Γυθείου και Ευρώτα.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti