Επιτυχημένο το Open Day του Πανεπιστημίου Frederick στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 09:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιτυχημένο το Open Day του Πανεπιστημίου Frederick στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, η Ημέρα Γνωριμίας - Οpen Day του Πανεπιστημίου FREDΕRICK της Κύπρου στη Σπάρτη, όπου παρουσιάστηκαν τα μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου, δια ζώσης και εξ’ αποστάσεως.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στον καλαίσθητο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Γεωργίου και Χρυσαυγής Σαϊνοπούλου  (αίθουσα Πνευματικού Κέντρου) και διοργανώθηκε από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΕΥΡΩΝΕΤ Π. Κρομμύδας - Π. Σταυράκος», εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της UNICERT, η οποία είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Βαλκάνια για την προώθηση των προγραμμάτων σπουδών του Πανεπιστημίου.

Το Πανεπιστήμιο εκπροσώπησε ο κ. Γαβριήλ Κόλλιας, υπεύθυνος του γραφείου διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Frederick στην Αθήνα, ο οποίος ενημέρωσε τους παριστάμενους για το σύνολο των υπηρεσιών του Πανεπιστημίου και ιδιαίτερα για τις επιλογές σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, δια ζώσης και εξ αποστάσεως, καθώς και για τις προοπτικές και τα επαγγελματικά δικαιώματα κάθε Σχολής, το κόστος διαβίωσης και τη φοιτητική ζωή στη Κύπρο.

Ο κ. Κόλλιας αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην αποστολή του Πανεπιστημίου Frederick που είναι η παροχή ευκαιριών μάθησης μέσω της διδασκαλίας και της έρευνας στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας, των γραμμάτων και των τεχνών, καθώς και η γενικότερη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Η εκπαίδευση που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Frederick είναι υψηλού ποιοτικού επιπέδου και οδηγεί σε αναγνωρισμένα προσόντα, που εξασφαλίζουν στους αποφοίτους του επιστημονική και επαγγελματική σταδιοδρομία, κινητικότητα και ανταγωνιστικότητα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το Πανεπιστήμιο Frederick είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ), τον αρμόδιο Ελληνικό οργανισμό  για την αναγνώριση των πανεπιστημιακών τίτλων σπουδών της αλλοδαπής. Λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του 2007 στην Κυπριακή Δημοκρατία, χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις πόλεις Λευκωσία και Λεμεσό, μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της Κυπριακής Δημοκρατίας και μετά από την επιτυχημένη, πολύχρονη πορεία του Frederick Institute of Technology στην εκπαίδευση και στην έρευνα.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι πρώτοι Σπαρτιάτες μεταπτυχιακοί εξ’ αποστάσεως απόφοιτοι, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τα παρακάτω προγράμματα σπουδών και έλαβαν και τη σχετική αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ:

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
Μαρία Μυλωνάκου
Κυριάκος Γερμανάκος

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΒΑ)
Αναστασία Μερεκούλια
Γεώργιος Παπαδάκος

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Παναγιώτα-Νικολέτα Μερεκούλια
Αικατερίνη Βαλκανά
Άννα Νοάκου 

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΕΥΡΩΝΕΤ Π. Κρομμύδας - Π. Σταυράκος» είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προγράμματα του Πανεπιστημίου FREDERICK, τα οποία απευθύνονται σε απόφοιτους Λυκείου,  ΑΕΙ ή ΤΕΙ, αλλά και σε εργαζόμενους στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και τα προσόντα τους.

Με κάθε εγγραφή έως τις 30 Σεπτεμβρίου σε οποιοδήποτε πρόγραμμα, δια ζώσης ή εξ’  αποστάσεως, δίνεται δώρο ένα tablet.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti