Το ΚΕΕΜ επισκέφτηκαν οι διατελέσαντες διοικητές του Κέντρου (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 07:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το ΚΕΕΜ επισκέφτηκαν οι διατελέσαντες διοικητές του Κέντρου (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο δράσης που έχει καθιερώσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού, σύμφωνα με την οποία οι διατελέσαντες διοικητές Κέντρων Εκπαίδευσης και Σχολών του Στρατού Ξηράς, πραγματοποιούν επισκέψεις στα κέντρα και τις σχολές που διοίκησαν, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, οι διατελέσαντες διοικητές του Κέντρου Εκπαίδευσης και της Σχολής Εφοδιασμού - Μεταφορών, πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εγκαταστάσεις τους, στη Σπάρτη.

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σε θέματα που αφορούν στις εξελίξεις του Σώματος Εφοδιασμού - Μεταφορών και πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, στην κατεύθυνση της περαιτέρω αναβάθμισης του Σώματος.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού θεωρεί την παραπάνω δράση «ως ιδιαιτέρως σημαντική, αφού οι εμπειρίες και οι γνώσεις των πρώην Διοικητών, οι οποίοι υπηρέτησαν το Στρατό Ξηράς, την Πατρίδα και γενικότερα το κοινωνικό σύνολο επί σειρά ετών από νευραλγικές θέσεις, αποτελούν για όλους τους νεότερους πηγή πολύτιμων γνώσεων και ιδεών».

Τους διατελέσαντες διοικητές υποδέχθηκαν, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Εφοδιασμού - Μεταφορών του ΓΕΣ, Υποστράτηγος Αναστάσιος Γεωργίου και ο διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού - Μεταφορών, Ταξίαρχος Ιορδάνης Χατζηνικολάου.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti