Παράταση εγγραφών στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Σπάρτης

Έως 20/9

Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 10:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παράταση εγγραφών στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Σπάρτης

Ύστερα από απόφαση της διοίκησης του ΟΑΕΔ, παρατείνονται οι εγγραφές στην ΕΠΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ έως και την Τετάρτη 20/9/2017 στα εξής τμήματα: 1. Αρτοποιΐας – Ζαχαροπλαστικής, 2. Τεχνιτών Θερμικών και Θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων και 3. Διοικητικών Καθηκόντων.

Αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται στη γραµµατεία της ΕΠΑΣ  Μαθητείας Σπάρτης στο Παρόρι, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την ιστοσελίδα του Οργανισµού στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oaed.gr, στην ΕΠΑΣ Μαθητείας Σπάρτης ή στο τηλ.  27310 82270.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος