Ψήφισμα Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης για το θάνατο του Νικολάου Βεκράκου

Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 09:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ψήφισμα Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης για το θάνατο του Νικολάου Βεκράκου

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης, μετά την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του αγαπητού συναδέλφου και Επίτιμου Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης Νικόλαου Βεκράκου, διορατικού, πρωτοπόρου και τολμηρού επιχειρηματία, εξέχουσας προσωπικότητας της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής της μικρής μας πόλης, εκτιμώντας το ήθος την ευγένεια και την προσφορά του, και σε ένδειξη πένθους, σε έκτακτη συνεδρίασή του της 20ης Σεπτεμβρίου 2017, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1) Την κηδεία του εκλιπόντος να παρακολουθήσει σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο με επικεφαλή τον Πρόεδρο.
2) Να κατατεθεί στέφανος εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου.
3) Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήριά και η μεγάλη θλίψη όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στους οικείους του.
3) Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

- Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ –
ΦΛΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
- Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ –
ΓΕΩΡΓΑΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ