Στη Βουλγαρία εξέδραμαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Σάββατο, 23 Σεπτέμβριος 2017 09:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στη Βουλγαρία εξέδραμαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Υλοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδρομή του ΚΑΠΗ Σπάρτης στη Βουλγαρία, από 1 έως 6 Σεπτεμβρίου.

Μέλη του ΚΑΠΗ γνώρισαν πόλεις και χωριά της γείτονος χώρας, όπου είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν και να δουν τους ιστορικούς και σύγχρονους τόπους και χώρους της Σόφιας, της Φιλιππούπολης, του Σαντάνσκι.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δ. Σπάρτης, κ. Θεμιστοκλής Πατσιλίβας, «οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να διακρίνουν τους απεριόριστους πεζοδρομημένους δρόμους, όπου έχουν αναπτυχθεί σύγχρονα εμπορικά κέντρα, με σφύζουσα εμπορική και οικονομική δραστηριότητα.

Οι αναπλάσεις δρόμων και πάρκων, με τα χρώματα των λουλουδιών, τα πράσινα γκαζόν και τα καλαίσθητα σιντριβάνια, συντρόφευαν τα ανακαινισμένα διατηρητέα, αλλά και τα σύγχρονα κτήρια. Επιβλητικά στέκουν τα χριστιανικά μοναστήρια και οι εκκλησίες, που καλούν τον επισκέπτη σε κατάνυξη και περισυλλογή» σημειώνει ο κ. Πατσιλίβας και προσθέτει:

«Η αρχαία πόλη της Φιλιππούπολης μάς ταξίδεψε σε χρόνους μακρινούς. Τα οχυρά Ρούπελ στην επιστροφή μας, η πόλη των Σερρών, η όμορφη Θεσσαλονίκη μας, ο αρχαιολογικός χώρος της Βεργίνας, μας γέμισαν θαυμαστές μοναδικές εικόνες. Τα Γιάννενα, η Εγνατία και η Ολυμπία οδός συμπλήρωσαν τις ομορφιές της χώρας μας.

Ήταν ένα αξέχαστο εξαήμερο».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος