Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, η προσφορά αγάπης συνεχίστηκε (ΦΩΤΟ)

Μία ακόμα επιτυχημένη δράση γυναικολογικού ελέγχου στις 22-23/9

Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 13:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, η προσφορά αγάπης συνεχίστηκε (ΦΩΤΟ)

Αργά αργά, οι τελευταίες αντιστάσεις του καλοκαιριού δείχνουν να υποχωρούν, με τη διάχυτη αίσθηση του φθινοπώρου ολόγυρα να επαναφέρει τους κατοίκους της Μάνης σε πιο ήπιους ρυθμούς, υποταγμένους στον αέναο κύκλο της αλλαγής των εποχών.

Όμως η ομάδα του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης δεν εφησυχάζει ποτέ και πιστή στον κοινωνικό ρόλο που ενσαρκώνει, κατάφερε να οργανώσει σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής, το διήμερο 22 και 23 Σεπτεμβρίου, ακόμη μία εκδήλωση αγάπης και ιατρικής φροντίδας για τον τοπικό πληθυσμό.

Αυτή τη φορά ήταν αφιερωμένη στη Μανιάτισσα γυναίκα, μια πραγματική πρωταγωνίστρια της ζωής από τη γέννηση έως το βαθύ γήρας, και η προσπάθεια εστιάστηκε στην παροχή κάθε δυνατής βοήθειας σε όλο το εύρος του γυναικολογικού τομέα από την προληπτική εξέταση, τεστ Παπανικολάου, υπερηχογράφημα, μέχρι και τη συμβουλευτική για την υπογονιμότητα.

Η ανταπόκριση ήταν πράγματι υπεράνω των προσδοκιών και την επιτυχία του εγχειρήματος αποδεικνύει ο μεγάλος αριθμός γυναικών που εξετάστηκαν μέσα στο διήμερο, από όλες τις γωνιές του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Μία γυναίκα ανέφερε χαρακτηριστικά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ότι αυτό που έγινε στο Κέντρο Υγείας είναι «η γιορτή της Γυναίκας στη Μάνη».

Σε δήλωσή του, ο διευθυντής του ΚΥ Αρεόπολης, κ. Ανάργυρος Δ. Μαριόλης, αναφέρει τα εξής: «Αποτελεί πηγή μεγάλης ικανοποίησης τόσο για μένα, όσο και για τα υπόλοιπα μέλη της ιατρικής ομάδας, η αίσθηση ότι η προσφορά δωρεάν και αξιόλογης ιατρικής βοήθειας σε έναν τόσο κρίσιμο τομέα όπως ο γυναικολογικός, συναντά τέτοια αποδοχή από την τοπική κοινωνία.

Όσο οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες γίνονται πιο δύσκολες, τόσο η επιτυχία τέτοιων εκδηλώσεων αποτελεί κίνητρο και δέσμευση για το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, ώστε να συνεχίσει το ανθρωποκεντρικό του έργο, συμβάλλοντας κατά το μέγιστο δυνατό στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στο ρόλο που της αξίζει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους για την ανιδιοτελή προσφορά τους και μια υπόσχεση στους ανθρώπους της Μάνης ότι θα είμαστε πάντα κοντά τους, προσπαθώντας να αφουγκραστούμε τις ανάγκες τους με αγάπη και ευαισθησία.

Όσοι συνοδοιπόροι, είναι πάντα επιθυμητοί…

Είναι ωστόσο αναγκαίο και ωραίο να κατασκευάζεις αυτόν τον κόσμο της υπέρβασης…»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να αθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

lakonikos.gr diakopes

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος