Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δ. Σπάρτης

Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 14:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δ. Σπάρτης

Ο Δήμος Σπάρτης και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας προχώρησαν στη δημιουργία δύο Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους.   Σκοπός των ΚΔΑΠ είναι η παροχή δραστηριοτήτων σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, μέσω των οποίων θα αναπτύσσεται η ομαδικότητα τους, θα συνεργάζονται, θα επικοινωνούν, θα μαθαίνουν, θα δημιουργούν και θα διασκεδάζουν.

Οι εγγραφές για το 1ο ΚΔΑΠ και το 2ο ΚΔΑΠ Ν. Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Σπάρτης ξεκίνησαν τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, κατά τις ώρες 9:00 πμ έως 1:00 μμ.

Κατά προτεραιότητα, δικαίωμα εγγραφής έχουν οι γονείς, που συμμετείχαν στην πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ για την υλοποίηση του  προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής 2017-2018 και είναι ωφελούμενοι σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ.

Οι γονείς οφείλουν να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά: 1.    Έγκριση της ΕΕΤΑΑ ΑΕ (VOUCHER), 2. Τη βεβαίωση του ερωτηματολογίου εισόδου, 3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, 4. Φωτοτυπία ταυτότητας του γονέα/κηδεμόνα, 5. Έντυπο  αίτησης (το οποίο δίνεται από τα ΚΔΑΠ).

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στο νέο δημαρχείο Σπάρτης, επί της οδού Ευαγγελιστρίας 85-87 (3ος όροφος), ενώ για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 27310 27216 (κ. Χριστιάννα Μπλάνα).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να αθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

lakonikos.gr diakopes

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος